Zwembadproject in samenwerking met Bogaard Zwembaden

Focus Hekwerken is actief in heel Nederland en werkt daarbij ook samen met andere bedrijven. Afgelopen zomer hebben wij de hekwerken van een tuin verzorgd bij een woning in Het Gooi. Bogaard Zwembaden heeft de tuin afgerond met een prachtig opbouw zwembad.project opbouw zwembad

Onderin de foto hiernaast ziet u het hekwerk wat wij hebben aangelegd. Naar wens van de klant heeft de hovenier het hek bekleed met groene beplanting. Dat zorgt ervoor dat er een aangenaam uitzicht  gecreëerd wordt vanuit de woning. Daarnaast behouden we hiermee de natuurlijke elementen in de tuin.

Uiteindelijk heeft de klant gekozen voor een combinatie van groene natuur, hout en steen. In combinatie met de groene vormgeving, de beplanting, het hekwerk en het stenen pad blijkt het opbouw zwembad de finishing touch.

Bogaard Zwembaden valt onder Bogaard Wellness. Tijdens dit project hebben zij het opbouw zwembad verzorgd, maar ze zijn ook al ruim 18 jaar de specialist op het gebied van spa’s en sauna’s. Bovendien bieden ze alles voor het onderhoud van deze producten en naast een breed aanbod aan opbouw zwembaden hebben ze ook een ruim assortiment bestaande uit inbouw zwembaden. Bekijk het gehele aanbod op de website, er is altijd wel een mooie aanbieding. Bekijk  alle inbouw zwembaden  of opbouw zwembaden.