Hoge kwaliteit led werklampen voor auto’s

Voor de agrarische sector en ook voor normale auto’s worden er vaak extra lampen ingezet om goed te kunnen zien in het donker. Hiervoor worden steeds vaker werken lampen van ledverlichting gebruikt. Dit is goede extra verlichting voor auto’s en agrarische voertuigen omdat je er een stuk verder mee kan kijken. Daarnaast hebben de ledlampen nog meer voordelen waardoor ze een stuk langer meegaan dan traditionele halogeen verlichting. We vertellen graag wat meer over de mogelijkheden van led werklampen.

Goede extra verlichting voor voertuigen

Het voordeel van wat extra verlichting op je voertuig is dat je een stuk verder kan kijken in het donker. De ledwerklampen bestaan uit breedstralers en verstralers. Hiermee kunt u dus een stuk verder kijken dan normale autoverlichting. Er zijn echter nog meer voordelen. Zo zijn de ledlampen ook een stuk minder gevoelig voor trillingen en gaan ze daardoor een stuk langer mee. De lampen in ons assortiment zijn vaak ook waterdicht waardoor ze uitstekend buiten kunt gebruiken.

 

Waar u op moet letten

Er zijn wel een aantal aspecten waar u op moet letten als u led werklampen voor uw voertuig gaat gebruiken. Deze lampen zijn de hele dag blootgesteld aan de omgeving en de meeste lampen kunnen niet zo goed tegen vocht, hierdoor kan corrosie ontstaan. Om dit te voorkomen hebben wij ook enkele werklampen in ons assortiment met een grafiet een behuizing. Hiermee heeft u dat probleem niet.

 

Ledverlichting in alle soorten

Op Ledsrock.nl vindt u veel meer dan ledwerklampen alleen, er zijn ook lampen die geschikt zijn voor huis en tuin toepassingen. Een andere toepassing waar steeds meer led verlichting wordt gebruikt, is in caravans en campers. Hier wordt vaak gebruik gemaakt van 12 volt verlichting omdat de lampen op een accu moeten werken. Het vervangen van uw traditionele lampen voor led verlichting kan veel energie besparen en bovendien gaan de lampen een stuk langer mee. Wacht daarom niet langer en stap ook over.