Projecten

Op onze projecten pagina vindt u diverse projecten die Focus Hekwerken de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Wij werken in principe door heel Nederland en in delen van Duitsland, mocht u elders wonen? Geen probleem! Mail ons gerust voor meer informatie, wij denken namelijk graag met u mee!

Hieronder vindt u 3 projecten, uitgevoerd door Focus Hekwerken.

project_1

Bovenstaande hekwerk hebben wij aangelegd in Landgraaf (Limburg). De wens van de klant was  om een scheiding te creëren waarbij er voldoende natuurlijke elementen terug zouden keren. Uiteindelijk hebben wij gekozen tussen een combinatie van hout en steen. In combinatie met de stenen opstaande ‘stoep’ die er al stond bleek dit een prachtige combinatie. De klant was zeer tevreden met het resultaat, en wij dus ook!

project_2

Bovenstaande hekwerk is aangelegd in Zoetermeer. Het kunstgras in de tuin is geplaatst door Kunstgras Concurrent. De klant wilde graag een afscheiding, waarbij er toch nog ruimte was voor ‘openheid’. Wij hebben daarom gekozen om de schutting af en toe te onderbreken waardoor er toch nog ruimte was voor licht en een vrij gevoel. Uiteindelijk waren wij ook vrij in de keuze van het hek, waarop wij gekozen hebben voor een lichte kleur hek.

project_3

Bovenstaande poort hebben wij geplaatst in Hilversum. De poort is onderdeel van een ijzeren hekwerk en gaat open op afstandbediening. Op wens van de klant hebben wij ook een voetgangerspoort naast de schuifpoort gebouwd. De klant heeft gekozen voor een donkere kleur ijzer, deze combineert goed met de groene omgeving van de tuin. Daarnaast hebben wij in de achtertuin ook een hekwerk geplaatst die afgewerkt is door een hovenier. Naast een hekwerk en beplanting is er ook een zwembad in de tuin geplaatst. Lees meer over het zwembadproject.

De tuin van deze klant in Hilversum is aangelegd door Scheffelaar Tuinprojecten. Zij zijn een all-round hoveniersbedrijf die het complete pakket voor tuinen aanbiedt, zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Lees meer over tuinaanleg in Hilversum door hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten.