Betonnen muurafdekkers kopen: 4 aandachtspunten

Je maakt elke gemetselde muur compleet af met betonnen muurafdekkers. Deze muurafdekkers zijn zelf verdicht en hebben een strakke en gladde afwerking voor een nette uitstraling. Hieronder vind je de 4 belangrijke aandachtspunten die komen kijken als je betonnen muurafdekkers koopt.

Nummer 1: Ga voor goed kwaliteit

Koop je betonnen muurafdekkers, dan is het verstandig om in goede kwaliteit te investeren. Door betonnen muurafdekkers te kiezen van hoogwaardig kwaliteit weet je namelijk zeker dat je muur jarenlang meegaat, zonder reparaties of vernieuwingen in de constructie.

Nummer 2: Let op de prijs

Naast de kwaliteit van betonnen muurafdekkers is natuurlijk ook de prijs belangrijk. Je wilt namelijk geen fortuin uitgeven aan deze investering. Betonnen muurafdekkers kosten niet veel geld, maar je kunt wel van een optimale bescherming en een stijlvolle uitstraling uitgaan.

Nummer 3: Let op de hoogte

Ook de hoogte van de betonnen muurafdekkers is enig belang. Betonnen muurafdekkers zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoewel het elkaar niet veel zal ontwijken kan het net even mooier zijn om een dunne, vlakke muurafdekker te kopen, of om juist voor een wat robuustere muurafdekker te gaan.

Nummer 4: Kijk naar de breedte

De betonnen muurafdekkers kunnen overigens wat breder afgewerkt zijn dan de muur. De reden hiervoor is om te functioneren als druiprand, zodat water gemakkelijk af kan druipen waardoor de muur optimaal is beschermd tegen vocht. Meet de muur eerst goed af voordat je betonnen muurafdekkers koopt, zodat je de ideale afmetingen uitkiest.

Sluit de muurafdekker precies aan op de muur en steekt deze dus niet over de rand, dan kan op den duur het metselwerk eventueel aangetast raken op specifieke plekken waar het waar van de muur druipt. Meer weten? Bezoek hiervoor Betonnenmuurafdekkers.nl.