Garage Deur Beveiliging

De meeste van ons zijn zich wel bewust van beveiliging wanneer het gaat om ons huis, we nemen de tijd en geven geld uit om te zorgen dat onze deuren en ramen goed beveiligd zijn met goeie sloten en stevige materialen, maar vaak vergen mensen om de garage deur ook op een goede manier te beveiligen. Dit kan risico’s opleveren voor je huis en je waardevolle bezittingen.

Er zijn hier twee redenen voor. Ten eerste, wanneer de garage aan het huis vast zit en een deur bevat die direct toegang geeft tot het huis , dan kan dit makkelijk toegang verlenen aan een indringer. Ten tweede, kijk eens naar wat er werkelijk staat opgeslagen in de garage. Je auto is vaak het duurste bezit wat je hebt, gereedschapsets zijn duur en gewild, en mountainbikes zijn ook favoriet bij dieven doordat ze makkelijk door te verkopen zijn. Dus, zorgen dat je garage goed is beschermd is net zo belangrijk als de rest van je huis.

Er zijn verschillende acties die je kan ondernemen om het risico te verminderen dat je garage een doelwit wordt, allen effectief, en je kan ze toepassen op basis van je eigen budget.

Voorkom Dat Mensen Binnen Kunnen Kijken

Wanneer dieven je garage in kunnen kijken maakt het dat niet alleen verleidelijker, maar het stelt ze ook in staat om voor te bereiden wat ze gaan doen voordat ze ook maar de deur uit zullen proberen, waardoor de werkelijke braak snel en efficiënt zal plaats vinden.  Laat mat glas plaatsen, of koop goedkoop plakplastic die hetzelfde doel bereiken het raam ondoorzichtig te maken, maar voor slechts een fractie van de kosten.

Sluit en Doe Alle Deuren op Slot, inclusief de Garage Roldeur

Het is makkelijk om de garage deur uit het oog te verliezen, vooral overdags wanneer we aannemen dat niemand zo overduidelijk iets in het openbaar zal stelen, maar niets is minder waar. Dieven zijn opportunistisch en experts in het wegkomen met snel gegraaide delen van je bezittingen, wetende dat in de paar seconden die het hen kost om binnen te komen en wat van je bezittingen mee te nemen ze waarschijnlijk niet zullen worden gezien, zelfs wanneer je om de hoek in de tuin bent. Zorg dat de garagedeur altijd op slot zit, inclusief elke zij- of achterdeur in de tuin, en vooral deuren die direct naar je huis leiden. Wanneer je met de auto weg gaat, zelfs voor een paar minuten, neem de tijd om de deur achter je op slot te doen.

Lees meer op onze website: locksecure.nl/slotenmaker-dordrecht