3 gereedschappen die elke doe-het-zelver nodig heeft

trappen

Een echte doe-het-zelver heeft een uitgebreide garderobe aan gereedschappen; hamers, boormachines, noem maar op. Er bestaat veel apparatuur en gereedschappen om je werk gemakkelijker te maken. Als het werk klaar is, heb je een diep gevoel van trots wanneer je langs je project loopt. De volgende 3 tools zijn onmisbaar voor elke doe-het-zelver.

1. Boormachine

Als je een gereedschap nodig hebt voor een klus die meer vereist dan alleen een paar spijkers, dan is een boormachine je beste vriend. Spijkers zijn niet goed voor materialen zoals baksteen of plaatwerk, dus je moet je op een of ander punt je boormachine gebruiken. De meeste bouwers gebruiken het meest twee soorten boormachines: een voedingskabel en een boormachine op batterijen. je denkt waarschijnlijk dat je liever met het snoerloze type gaat omdat het gemakkelijker te manoeuvreren is, en in de meeste gevallen heeft je gelijk. De batterij zal echter niet eeuwig meegaan, en je wilt niet wachten terwijl hij wordt opgeladen. Heb altijd een optie voor een netsnoer beschikbaar. Het is belangrijk om te weten dat de boor zelf niet het eigenlijke boren doet; het is eigenlijk de boor die door het hout, de baksteen of wat voor ander materiaal dan ook gaat dat je gebruikt. Boormachines zijn er in alle soorten en maten. Hoe groter de brok (het deel dat de boor vasthoudt), hoe groter de boor die je kunt gebruiken.

2. Schroevendraaier

Voor jullie renaissanceliefhebbers is de schroevendraaier een van de zes eenvoudige machines die door deze grote wetenschappers worden geclassificeerd. je standaard schroevendraaier is in principe een hellend vlak rond een cilindrische ploeg. Het vlak past in de groeven van de schroevendraaier en een schroevendraaier dwingt de schroevendraaier, afhankelijk van de richting waarin je de schroevendraaier draait, om te draaien en los te draaien of vast te draaien.

Bouwers gebruiken deze gereedschappen voor twee klussen: het heffen van gewichten en het aan elkaar bevestigen van twee voorwerpen. Terwijl je een schroevendraaier onder een plank balanceert, kun je hem met de juiste hoeveelheid kracht optillen. je kunt ook je schroeven gebruiken om twee materialen, zoals twee planken, met elkaar te verbinden. Sommige mensen geven de voorkeur aan schroeven boven spijkers omdat ze meestal wat sterker zijn.

3. Trappen

De trap is onmisbaar voor een echte bouwvakker. In het huishouden kom je vaak kleinere trappen tegen, zoals de huishoudtrap. Op de bouwplaats wordt vaak gewerkt met dubbele trappen of zelfs rolsteigers en vouwsteigers.