Inspiratie voor je nieuwe interieur 2022

Je kunt 1001 dingen doen in een interieur voor 2022. Mensen zijn er mee bezig en hebben er ook meer tijd voor tegenwoordig aangezien er heel veel dingen buiten de deur steeds dicht zijn. Het ligt in de menselijke aard om dan creatieve inzichten te krijgen en de dingen net eventjes iets anders te willen doen dan gebruikelijk was. Een soort van nieuw normaal, maar dan qua design. In deze blog gaan we jou allerlei leuke creatieve tips geven waarmee jij gemakkelijker een interieur kunt realiseren dat nog jarenlang superleuk is.

Andere plek voor je meubels 

Als je interieurdesign al een tijdje meegaat is het wel eens een keertje leuk om eens wat anders te doen in je woning. Zo is het mogelijk om met de spullen die je hebt al iets heel tof te doen. Wanneer je een interieur wilt dat er nieuw uitziet, dan is het mogelijk om de meubels te verplaatsen en zo een andere sfeer te creëren. Wanneer jij een favoriete stoel hebt waar je vaak in zit en je kijkt vaak op de tuin, dan is het misschien ook wel eens leuk om de stoel in de voorkamer neer te zetten om zo vervolgens een ander uitzicht te hebben uit het raam. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de tv en andere meubels in de voorkamer te zetten. Deze methode kost geen geld en heeft wel direct resultaat.

Een andere vloer kiezen 

Wanneer je een andere vloer gaat kiezen, is het in veel gevallen ook zo dat bijvoorbeeld meubels vervangen gaan worden, omdat een nieuwe vloer een andere sfeer in de kamer brengt. Door een andere vloer te kiezen dwing je jezelf om de kamer helemaal leeg te maken en opnieuw in te richten al dan niet met nieuwe meubels. Wil je een warme, huiselijke sfeer in je woonkamer creëren? Ga dan voor een vloer gemaakt van vloertegels. Dit type vloer komt in verschillende variaties: houten tegel in visgraat motief, betonlook vloer, klassieke tegellook en ga zo maar door. Wanneer je de vloer gekozen hebt en deze is gerealiseerd, dan kun je er andere meubels inzetten of je oude meubels in terugplaatsen. Als je de tip van hierboven erbij betrekt, en je ze dus op een andere plek neerzet, dan heb je een dubbel zo sterk effect.Veel plezier met je nieuwe interieur.