Tover je tuinhuis om tot mancave!

Heb je al een tuinhuis of ga je een tuinhuis kopen? En ben je een man die toe is aan een eigen plekje? Top, dat komt goed uit! Wij geven jou tips hoe je jouw tuinhuis kan inrichten tot jouw perfecte ontstress- of hobbyplek: ook wel jouw mancave!

 

Je eigen fitnessruimte

Ben jij een sportieve man? Dan is een fitnessruimte bij huis ideaal! Afhankelijk van hoe je het liefst traint, kun jij je fitnessruimte inrichten. Denk aan verschillende gewichten, halterbank, buikspieren mat en een hometrainer. Misschien wil je nog een plekje maken waar jij na de training kan uitpuffen met koude sportdrank bij de hand? Of installeer je blender waar jij je eigen shakes mee kan maken!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Gameroom

Ben jij een fanatieke gamer? Of speel jij graag spelletjes met je vrienden? Tijd om deze ruimte in te richten met jullie favoriete bezigheid. Denk aan een biljarttafel, een dartbord, een schaakspel, bordspellen of een pokertafel? Zit je toch het liefst achter je megagrote televisie? Zorg dan voor een lekkere sofa waar je met je controller in kan wegzakken. Kan je er gelijk ook die sportwedstrijden kijken! Om de mancave af te maken, moet er ook een koelkast komen waar je een koud biertje uit kan pakken.

 

Je eigen kroeg

Ben je niet zo’n spelletjes man? Maar hou je wel graag van een drankje? Misschien is het dan ideaal om het om te toveren tot je eigen bar. Kijk wel of je het geluiddicht kan maken! Zo je kan optimaal genieten van je muziekinstallatie. Je kan ook helemaal los gaan met lichten en of een discobal. Hou je meer van een kroeg sfeer? Je kan een hoge bar installeren, waar je met zijn alle om de tap heen kan zitten!

 

Muziek maken

Maak je zelf muziek? Misschien zit je al in een bandje, repeteer je graag alleen of draai je graag je plaatjes? Tover je tuinhuisje om tot repetitieruimte! Je moet zorgen voor een sound proofing. Hierdoor blokkeer je het geluid door isolatie, zodat niet de hele buurt hoeft mee te genieten. Ook is is een goede sound treatment belangrijk, zodat de akoestiek optimaal is. Wil je wel ramen zodat je daglicht naar binnen krijgt? Zorg ook dat je deze goed isoleert. Let tevens op een  goede ventilatie die niet te veel geluid maakt. Dit is belangrijk voor je apparatuur en voor jezelf.

 

Hobbyruimte

Heb je een hobby waar je graag een eigen plek voor wilt hebben? Tover je mancave dan om tot je hobby paradijsje! Zo kan je er een eigen fotostudio van maken of creëer een plek om aan je motor te sleutelen. Ben je een filmfan? Maak er dan je eigen home bios! Kortom je kan je tuinhuis of blokhut op zoveel verschillende manieren inrichten. Leef je uit!