Witte T-shirts

Op zoek naar mooie witte t-shirts? Dan heb je misschien al gemerkt dat het niet altijd zo eenvoudig is. Niet dat er geen aanbod is natuurlijk. Witte shirts zijn er zo in overvloed dat het soms kan lijken of je tussen de bergen shirts nooit dat perfect passende en stralend witte t-shirt zal vinden dat jij zoekt. Maar de zoektocht is de energie wel degelijk waard. Elke man zou een aantal mooie witte t-shirts in z’n garderobe moeten hebben. Ze zijn veelzijdig en vormen een goede basis voor heel diverse kledingstijlen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je witte t-shirts van de hoogste kwaliteit koopt.

 

Is je witte T-shirt ook echt wit?

Niet elk wit t-shirt lijkt hetzelfde wit te zijn, zelfs niet als ze nog gloednieuw zijn. Dat heeft veel te maken met de gebruikte productietechnieken. Voor witte shirts worden uiteraard geen textielverven gebruikt. Ze moeten echter wel gebleekt worden. Elke fabrikant heeft daar z’n eigen methode voor. Het resultaat is dat de t-shirts van de ene fabrikant er soms witter zullen uitzien dan die van de andere. Lastig alleen dat je om te vergelijken echt goed licht nodig hebt. De enige manier om het wit van je shirt te controleren is door het shirt in het zonlicht te houden.

 

Witte T-shirts geven je stijl

Hoewel T-shirts de ultieme vrijetijdskledij zijn worden ze door jonge mannen en mensen die in minder formele beroepen werken toch ook vaak gedragen als werk- of uitgaanskledij. Zeker witte t-shirts kunnen zich daar gemakkelijk toe lenen. Een heel erg basic model wit t-shirt dat misschien na enkele wasbeurten al niet zo wit meer is hou je wellicht beter voor thuis of in de tuin. De betere modellen witte ShirtsofCotton T-shirts zijn echter iets helemaal anders. Met zo’n t-shirt kan je perfect op je werk verschijnen of een avondje uitgaan. Kies daarvoor een model wit t-shirt dat je echt goed past (strak of minder strak afhankelijk van je lichaamsbouw) en zorg dat het stralend wit gewassen en gestreken is. Combineer dit nu met een donkere broek, schoenen of vest en je hebt al een bijzonder stijlvol plunje bij mekaar.

Ga je werken in je witte t-shirts dan is de combinatie met een vest erg slim. De vest onderstreept het formele in je outfit terwijl het t-shirt het meer ontspannen deel voor z’n rekening neemt. Alles is daarbij natuurlijk afhankelijk van de dresscode in je werkomgeving.

 

Waar moet je op letten om de kwaliteit te controleren?

Hoe kan je nu zeker zijn dat je witte t-shirts van degelijke kwaliteit zijn? Met de onderstaande tips kan je dat deels zelf controleren.

Ten eerste let je op de stoffen die op het etiket vermeld staan. Katoen is altijd beter dan synthetisch maar een combinatie van katoen en polyester kan soms een mooi effect geven en is niet altijd een teken dat het om mindere kwaliteit gaat.

Een ander punt waar je op zou moeten letten zjn de stiktechnieken. Zitten er moeilijke stiksels in het witte t-shirt verwerkt of niet? Zie je veel stiksels of weinig in vergelijking met andere t-shirts? Dit moet je al een duidelijk idee geven over de kwaliteitscategorie waarin het shirt valt.